www.rgz.gov.rs | 17.10.2017 3:46:49 |  print

Информација

Уколико имате питања у вези Републичког геодетског завода молимо вас да пошаљете mail на office@rgz.gov.rs.

Помоћ

Интернет читачи

Већина читача може приступити страницама Интернет презентације РГЗ-а. За најбољи преглед препоручујемо вам или Microsoft Internet Explorer верзија 5.0 и новији, Netscape Navigator verzija 4.5 и новији i Mozzila FireFox v1.5 и новији.

Ваш читач треба да подржава и Javascript i Cookies.

Екран

Странице су дизајниране за гледање на екранима резолуције 800x600 пиксела или већој.

Навигациони мени

Налази се на левој страни сваке странице у оквиру Интернет презентације и омогућује вам кретање кроз садржаје. Ставке основног менија могу да имају у под меније. Једноставно кликните на ставку менија и добићете жељени садржај.

Страна погодна за штампу

Већина страна Интернет презентације може да се прегледа на начин који је погодан за штампу. У доњем десном углу налази се иконицу која ће приказати садржај на начин који је погодан за штампу (Printer friendly). Следећи корак је да из менија вашег читача изаберете опцију File Print.

Мапа презентације

До мапе Интернет презентације можете доћи преко линка Мапа презентације. Она омогућава преглед комплетног садржаја презентације.

Претраживање

Део за претраживање налази се у доњем левом углу на полазној страни Интернет презентације. Омогућава вам да укуцате кључне речи за претраживање. Резултат претраживања су линкови ка свим страницама Интернет презентације које садрже тражене речи.

PDF

За приказ садржаја у PDF формату препоручујемо преузимање нове верзије Acrobat Reader-a. Датотеке су углавном спаковане популарним WinZip архивером. Избором линка за преузимање датотеке добићете могућност да снимите документ са сервера на диск вашег рачунара.

Још увек имате проблема?

Уколико сте прочитали наше савете за помоћ и још увек нисте решили проблем, најбоље је да са нама ступите у Контакт.