Srpski ćirilica  English
Republički geodetski zavod Republički geodetski zavod
Naslovna strana Mapa | Kontakt informacije | Pomoć Pretraživanje:  

Naslovna strana / Voždovac će uskoro biti u potpunosti pokriven katastrom

O nama
Usluge katastra nepokretnosti
eKatastar
Ostale usluge RGZ-a
Kartografske publikacije
Javne nabavke
Nabavke za potrebe projekata
Konkursi
Za medije
Kontakt

Zoran Stojanović, načelnik SKN Beograd (levo), Goran Lukačević (drugi s leva)


24 sata, 1.6.2009

Voždovac će uskoro biti u potpunosti pokriven katastrom

Kako bi izašla u susret stanovnicima Voždovca, opština Voždovac je u saradnji sa Agencijom za poslovni prostor ustupila Republičkom geodetskom zavodu, odnosno Centru za katastar nepokretnosti Beograd na korišćenje do kraja decembra 2009. godine novi poslovni prostor na Voždovcu, površine 312 kvadrata.

Nova lokacija Centra za katastar nepokretnosti za područje Voždovca nalaziće se u zgradi Beomedicine u Ustaničkoj ulici br.64, na osmom spratu. Centar za nepokretnosti Beograd u okviru novog poslovnog prostora otvoriće 12 kancelarija gde će, zvanično od 1. jula ove godine, tim stručnjaka obavljati poslove iz svoje nadležnosti.

Građani Voždovca će u narednom periodu, dok traje proces izlaganja na javni uvid katastra nepokretnosti za teritoriju Voždovca, moći predstavnicima Centra da dostave svu potrebnu dokumentaciju u vezi svojih nepokretnosti, kako bi izvršili upis u katastar nepokretnosti.

Od najvećeg interesa za građane Voždovca je da se cela teritorija pokrije katastrom, što bi trebalo da reši imovinsko-pravne probleme Voždovčana.

 

Štampa strane Slanje web strane
Gore
Republički geodetski zavod 2000-2015 | Uslovi korišćenja