Srpski latinica  English
Републички геодетски завод
О нама
Закони, прописи и документа
Актуелни документи
EuroGeographics - Недељни преглед новости
Међународни пројекти
Издања РГЗ-а
Информатор о раду РГЗ-а
Информације од јавног значаја
Инспекцијски надзор
Регистар издатих сагласности за издавање и стављање у промет картографских публикација
Финансијски план
Јавне набавке, тендери и огласи за посао
Геодетско образовање
Јединствена евиденција стамбених заједница
Медији о нама
Уживо из РГЗ-а
Линкови
Контакт
За медије

10.12.2010

Пријемни шалтер Републичког геодетског завода у општини Палилула

Републички геодетски завод 09. децембра 2010. године отворио шалтер за увид у податке и подношење захтева за поједине услуге Републичког геодетског завода у општини Палилула.

Републички геодетски завод и београдска општина Палилула успешно сарађују на побољшању квалитета услуга које обезбеђују грађанима. Као нови вид сарадње у општинским просторијама отворен је пријемни шалтер Републичког геодетског завода. Грађани могу да имају увид у податке катастра непокретности за територију општине Палилула. На овај начин доступни су за увид подаци о власништву и другим стварним правима на непокретностима, дигитални катастарски план и адресни регистар. Такође, могу се прегледати и други просторни подаци који су доступни на геопорталу "Геосрбија" (www.geosrbija.rs).

Општину Палилула чине 11 катастарских општина: Палилула, Бесни Фок, Борча, Велико Село, Вишњица, Ковилово, Комарева Хумка, Крњача, Лепушница, Овча и Сланци.

Поред увида у податке може се поднети захтев за издавање података из службене евиденције: препис листа непокретности, копија плана катастарске парцеле, уверење о имовинском стању, називу улице и кућном броју, нерешеним захтевима за спровођење промена на непокретностима и о историјату промена на непокретностима. Тражени документи се преузимају на истом шалтеру након поступања по поднетом захтеву.

Штампа стране Слање web стране

 Галерија фотографија

gallery/20101210_4am1_sm.jpg gallery/20101210_2am1_sm.jpg gallery/20101210_3am1_sm.jpg gallery/20101210_5am1_sm.jpg
Горе
Републички геодетски завод 2000-2017 | Услови коришћења