Srpski latinica  English
Републички геодетски завод
О нама
Закони, прописи и документа
Актуелни документи
EuroGeographics - Недељни преглед новости
Међународни пројекти
Издања РГЗ-а
Информатор о раду РГЗ-а
Информације од јавног значаја
Инспекцијски надзор
Регистар издатих сагласности за издавање и стављање у промет картографских публикација
Финансијски план
Јавне набавке, тендери и огласи за посао
Геодетско образовање
Јединствена евиденција стамбених заједница
Медији о нама
Уживо из РГЗ-а
Линкови
Контакт
За медије

16.07.2014.

Међународна конференција Инжењерске коморе Србије

12.07.2014. године у Сурдулици је одржана VII међународна конференција „Регионални развој Југоистока Србије“ у организацији Инжењерске коморе Србије – Регионални центар Ниш

Инжењерска комора Србије – Регионални центар Ниш је организовао Међународну конференцију „Регионални развој Југоистока Србије“ у Сурдулици 12.07.2014. године. По седми пут су се скупили инжењери Србије на југоистоку Србије да, у оквиру културно-туристичке манифестације „Власинско лето“, одрже дане коморе. Теме конференције су биле везане за регионални развој југоистока Србије, за капиталне и инфраструктурне пројекте, а овај пут и за ризике у грађевинарству – пожаре и поплаве. Међународни карактер су дали гости инжењерских комора из окружења: Бугарска, Македонија, Црна Гора, Словенија, а били су присутни и инжењери из Босне и Херцеговине који за сада немају формирану комору инжењера.

Скуп су отворили организатори из Регионалног центра Инжењерске коморе Србије - Ниш заједно са председником Инжењерске коморе Србије. А затим су скуп поздравили сви гости из окружења, као и Помоћница директора Републичког геодетског завода Горица Матић, дипл.геод.инж. Она је из многобројних активности Завода истакла настојање да се повећа ажурност катастра непокретности, активности на упису водова, као и активности Завода на систему масовне процене вредности непокретности. Током скупа су детаљније представљене активности масовне процене вредности непокретности и њихова веза са економијом.

Сектор за стручни и управни надзор

Штампа стране Слање web стране

 Галерија фотографија

gallery/20140716_1mc_sm.jpg gallery/20140716_2mc_sm.jpg gallery/20140716_3mc_sm.jpg
Горе
Републички геодетски завод 2000-2017 | Услови коришћења