ВЕСТИ
од 614 слогова
20.01.2020.

Отворено писмо захвалности Геосиндиката

У наставку можете прочитати писмо захвалности премијерки Републике Србије.
20.01.2020.

Стимулација рада запослених у Републичком геодетском заводу

​​​​​​​Анализом процеса рада запослених коју Републички геодетски завод спроводи интезивно кроз програм „Honesty“ директор РГЗ-а је донео одлуку којом се на поштен и непристрасан однос према државном службенику стимулише његов савестан рад.
17.01.2020.

Геосрбија и Национална инфраструктура геопросторних података у програму обуке Националне академије за јавну управу

Влада Републике Србије је на седници одржаној 26. децембра 2019. године уврстила Националну инфраструктуру геопросторних података (НИГП) у Општи програм обуке државних службеника за 2020. годину.
15.01.2020.

РГЗ уштедео 50.000.000 динара

Применом нових технолошких решења и поступака у обезбеђењу ажурних геопросторних информација до сада је извршено  ажурирање података у катастру непокретности  о државном пољопривредном земљишту за 110 Општина на територији Републике Србије.
14.01.2020.

О упису станова из новоградње у катастар непокретности на ТВ Студио Б

У емисији „Београде, добро јутро!“ о томе како се станови из новоградње уписују у катастар и каква је процедура уписа у случају када се квадратура стана из грађевинске дозволе разликује у односу на ону која је настала у току изградње говорила је Наталија Пилиповић. Она је објаснила да грађани више не одлазе у службе за катастар непокретности, већ да се све процедуре обављају преко јавних бележника и еШалтера.
13.01.2020.

Медији о пројекту Унапређење пословне климе у Србији

У наставку можете прочитати изјаве директора Републичког геодетског завода мр Борка Драшковића и амбасадора Краљевине Шведске Јана Лундина.
10.01.2020.

Одржана је радионица пројекта „Унапређење пословне климе у Србији“

У седишту Републичког геодетског завода окупили су се представници локалних самоуправа које су учеснице пројекта „Унапређење пословне климе у Србији“. Радионици је присуствовао директор мр Борко Драшковић и том приликом поручио да би изабране локалне самоуправе требало да поставе стандард у погледу управљања геопросторним подацима и инвестиционим локацијама.
10.01.2020.

Медији пренели вест о ценама станова у Србији

Више можете погледати у наставку.