ВЕСТИ
01-09-2017

Подршка надлежним институцијама у увођењу просторних и урбанистичких планова у Централни регистар планских докумената

У организацији Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, дана 30. августа 2017. године у Београду одржан је састанак / радионица у циљу унапређења Централног регистра планских докумената, као и пружања подршке корисницима система у уношењу планске документације из њихове надлежности. Радионица је одржана у просторијама Сталне конференције градова и општина за представнике градова и општина из четири управна округа и то Мачванског, Колубарског, Подунавског и Браничевског и града Београда.
26-08-2016

Састанак поводом унапређења рада Централног регистра планских докумената

Дана 24.08.2016. године у организацији и просторијама Министарства грађевинарства саобраћаја и инфраструктуре одржан је састанак на техничком нивоу у циљу сагледавања проблема са којим се суочавају доносиоци планских докумената приликом њиховог објављивања у Централном регистру планских докумената.
24-05-2016

Најава презентације централног регистра

Србија је први пут добила платформу која омогућава да сви просторни и урбанистички планови буду доступни путем Интернета за инвеститоре, јавне службе које раде на издавању грађевинских дозвола и све грађане.
20-11-2015

Унапређење апликације

У претходном периоду извршено је унапређење централног регистра планских докумената, дела који се односи на рад професионалних корисника.
Започните разговор са оператером