ВЕСТИ
од 672 слогова
21.10.2021.

Делегација РГЗ-а на светској изложби DUBAIEXPO2020

Републички геодетски завод учествује на најзначајнијој светској манифестацији DUBAIEXPO2020 у оквиру тематске недеље „СВЕМИР“.
19.10.2021.

О дигиталном катастру

Маја Радовић гостовала у емисији „Београде, добро јутро!“ на ТВ Студио Б. Видео погледајте у наставку.
13.10.2021.

РГЗ ДИГИТАЛИЗАЦИЈОМ УШТЕДЕО ПРЕКО 36 МИЛИОНА ЕВРА ГРАЂАНИМА СРБИЈЕ

РГЗ је захваљујући дигитализацији, односно дигиталној комуникацији са свим институцијама јавног сектора и бесплатном пружању услуга, у последње три године, грађанима Србије уштедео 36 милиона евра колико би платили за административне таксе пре дигитализације катастра и више од 5 милиона сати у односу на стари систем, када су морали лично да прибављају документа на шалтеру, речено је данас на онлајн дискусији „Дигитални катастар по мери свих грађана“.
13.10.2021.

Дигитални катастар по мери свих грађана

Завршена је прва онлине дискусија у организацији Републичког геодетског завода на тему „Дигитални катастар по мери свих грађана“. У наставку можете погледати цео снимак ове дискусије.
13.10.2021.

Директор Републичког геодетског завода најавио прву панел дискусију

Мр Борко Драшковић у укључењу „Јутарњи програм“ РТС-а најавио отварање новог формата комуникације са грађанима и привредом. Опширније погледајте у наставку.
13.10.2021.

О онлине дискусији Републичког геодетског завода

О наступајућој онлине дискусији Републичког геодетског завода, у емисији „Београде, добро јутро!“ говорио је Дарко Вучетић. Он је нагласио да завод позива све грађане да присуствују, поставе питања за све несугласице и нејасноће. Вучетић такође наводи да ће на тој сесији бити присутан и представник ОТП банке, представник Агенције за промет непокретности али и дигитални експерти.
13.10.2021.

Републички геодетски завод вас позива на онлајн дискусију

Дискусија „Дигитални катастар по мери свих грађана“ одржаће се у среду 13. октобра у 11 часова.
Започните разговор са оператером