ВЕСТИ
од 659 слогова
03.08.2021.

О начину комуникације са службама за катастар непокретности

У емисији „Београде, добро јутро!“ на ТВ Студио Б о томе како је некада изгледао катастар и колико је важно уписати непокретност у катастар како би оне биле сасвим сигурно у нашем власништву говорила је Маја Радовић. Она је нагласила да је најбоље комуницирати са службама за катастар непокретности писаним путем како би грађани имали најпоузданије информације. Опширније о овој теми погледајте у наставку.
27.07.2021.

Представљање извештаја са тржишта непокретности за други квартал 2021. године

У емисијама „Београде, добро јутро!“, „Уранак“ и „Ново јутро“ о промету на тржишту непокретности говорила је Драгана Милићевић Секулић, начелница Одељења за процену и вођење вредности непокретности. Она је истакла да је промет свих врста непокретности током другог квартала 2021. године знатно већи у односу на исти период 2020. године што је узроковало ванредно стање. Такође истакла је цене најскупље прометованих некретнина где се јавља цена од 9721 € по метру квадратном. Опширније погледајте у наставку.
26.07.2021.

Писмо директора мр Борка Драшковића запосленима

У наставку можете прочитати писмо директора мр Борка Драшковића запосленима у републичком геодетском заводу.
23.07.2021.

Похвале Савеза слепих Србије РГЗ-у

Републичком геодетском заводу од стране Савеза слепих Србије, стигла је похвала на рад радника обезбеђења у просторијама Службе за катастар непокретнсти Палилула. Савез слепих Србије у свом допису пренео је утиске из СКН Палилула свог члана Војислава Драгојевића који је похвалио раднике обезбеђења. Они су господину Драгојевићу 1. јула 2021. године помогли да обави послове у Служби за катастар непокретности. У свом допису Савеза слепих Србије пожелео је пуно успеха у даљем раду Републичком геодетском заводу и Службама за катастар непокретности. У наставку можете прочитати допис.
23.07.2021.

РГЗ: Представници три синдиката избегавају одговорност

Поводом текста објављеног на сајту Нова.рс 20. јула 2021. године под насловом “Отворено писмо министру Томиславу Момировићу”, које су упутила три нерепрезентативна и лажна синдиката Републичког геодетског завода (РГЗ) - "Независност", АСНС и Јединствена огранизација синдиката (ЈОС), у коме су изнели низ неистинитих информација о пословању у РГЗ – у, желимо да демантујемо њихове наводе.
23.07.2021.

Nova S пренела деманти Републичког геодетског завода

Опширније прочитајте у наставку.
22.07.2021.

Ауторитативни извештај РГЗ-а са тржишта непокретности за други квартал 2021. године

Током II квартала 2021. године јавни бележници и основни судови су Републичком геодетском заводу доставили 48.528 уговора, што је нешто више од 16.170 уговора месечно. Од укупног броја достављених уговора 21% су чинили уговори о поклону и размени и 2% документа која се не могу регистровати у РЦН-у, што одговара просечном уделу ових уговора у укупном броју достављених уговора.
22.07.2021.

Обавештење о радовима на инфраструктури РГЗ-а

Поштовани корисници, услед унапређења мрежне инфрастуктуре Републилчког геодетског завода све услуге и сервиси за спољне кориснике неће бити доступни у петак 23. јула 2021. у периоду од 17 до 18 часова. Сервиси којима се приступа кроз сервисну магистралу државних органа имаће неометан приступ.
Започните разговор са оператером