ВЕСТИ
од 630 слогова
22.09.2023.

ИЗВЕШТАЈ РГЗ-А ПОКАЗУЈЕ НАСТАВАК СТАБИЛИЗАЦИЈЕ НА ТРЖИШТУ НЕПОКРЕТНОСТИ У ПРВОМ ПОЛУГОДИШТУ 2023. ГОДИНЕ

Извештај Републичког геодетског завода за прво полугодиште 2023. показује да је у Републици Србији на тржишту непокретности настављен тренд стабилизације и смиривања након двогодишњег, изразито динамичног раста, који је уследио после избијања пандемије корона вируса. Поред смиривања активности, тржиште непокретности и даље држи виши ниво у односу на предпандемијске вредности.
19.09.2023.

Поступак предаје захтева за упис у катастар

Гостујући у емисији „Београде добро јутро“ на ТВ Студио Б, Сузана Протић је објаснила процедуру предаје захтева за упис у службама за катастар непокретности и путем професионалних корисника. Она је рекла да грађани могу проверавати статус предмета путем дигиталних сервиса Републичког геодетског завода који омогућавају да се у пар кликова дође до тражених информација.
13.09.2023.

Видео и изјаве са XV Регионалне конференције о катастру и НИГП

У овом видеу можете видети делић атмосфере са XV Регионалне конференције о катастру и НИГП
12.09.2023.

Интензивирање регионалне сарадње међу катастарским организацијама

Гостујући у емисији „Београде добро јутро“ на ТВ Студио Б Маја Радовић је говорила о недавно завршеној 15. регионалној конференцији о катастру и НИГП. Овом приликом је истакла да националне катастарске институције имају веома важну улогу у подршци тржишту непокретности, еПланирању и стварању друштва отпорног на климатске промене.
07.09.2023.

РГЗ окупио светске стручњаке на 15. регионалној конференцији о катастру

Петнаеста регионална конференција о катастру и националној инфраструктури геопросторних података (НИГП) одржана је у Београду, у организацији Републичког геодетског завода. Током ове конференције, која је окупила истакнуте светске експерте из најзначајнијих међународних и катастарских организација, више пута је истакнуто да националне катастарске институције имају важну улогу као подршка тржишту непокретности, еПланирању и креирању друштва отпорног на климатске промене.
05.09.2023.

Почела XV регионална конференција о катастру и НИГП

У емисији „Београде добро јутро“ на ТВ Студио Б Милош Николић је говорио о 15. регионалној конференцији о катастру и НИГП која се одржава у Београду од 4. до 6. септембра.
04.09.2023.

УСКОРО НОВИ САЈТ РЕПУБЛИЧКОГ ГЕОДЕТСКОГ ЗАВОДА

- Нови ниво дигиталне комуникације Републичког геодетског завода -