ВЕСТИ
од 659 слогова
21.07.2022.

Повереник потврдио да су подаци РГЗ-а сигурни

Повереник за информације од јавног значаја Милан Мариновић потврдио је, гостујући у емисији „Дан уживо“ на ТВ Н1, да је током инспекцијског надзора у РГЗ-у утврђено да су лични подаци грађана и подаци о власништву над непокретностима безбедни.
20.07.2022.

Влада указала поверење РГЗ-у, расписан конкурс за 156 стручних лица

Влада Републике Србије дала је одобрење Републичком геодетском заводу да распише конкурс за стално запошљавање стручних кадрова. Давањем сагласности за расписивање конкурса у РГЗ-у, Влада је омогућила прилику да млади инжењери геодезије, информатике и дипломирани правници конкуришу за радна места у државној институцији која се истиче на пољу дигитализације, а у свом фокусу има грађане и привреду којима је на услузи.
20.07.2022.

ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ПОПУЊАВАЊЕ ИЗВРШИЛАЧКИХ РАДНИХ МЕСТА У РЕПУБЛИЧКОМ ГЕОДЕТСКОМ ЗАВОДУ

Конкурс за оглашавање 144 радних места за пријем у радни однос 156 лица је објављен на интернет страницама Републичког геодетског завода, Службе за управљање кадровима (СУК) и Националне службе за запошљавање.
19.07.2022.

Оцене радне успешности за II квартал 2022. године

Након извршеног оцењивања радне успешности за II квартал 2022. године, сачињена је ранг листа постигнутих резултата.
19.07.2022.

Дигитални канали комуникације грађана са катастром

У емисији „Београде добро јутро“ на ТВ Студио Б, Милица Малешић је говорила о дигиталним каналима комуникације грађана са Републичким геодетским заводом. Она је истакла да постоји 28 бесплатних, дигиталних сервиса преко којих грађани Србије могу да комуницирају са катастром.
18.07.2022.

Повереник потврдио - подаци грађана сигурни а РГЗ правилно поступао током сајбер напада

Дана 18.07.2022. године Повереник за информације од јавног значаја и заштиту података о личности је објавио саопштење о ванредном инспекцијском надзору у РГЗ и потврдио чињеницу да су сви подаци који се налазе у базама података Републичког геодетског завода безбедни, поуздани и неоштећени. У саопштењу се наводи да је у поступку ванредног инспекцијског надзора утврђено да није дошло да повреде података о личности у смислу члана 52. Закона о заштити података о личности, односно да нема неправилности у поступању Републичког геодетског завода.
Започните разговор са оператером