07.10.2016.

Акција добровољног давања крви у седишту РГЗ-а

Републички геодетски завод и Институт за трансфузију крви Србије организују акцију добровољног давања крви у среду, 12. октобра 2016. године, од 9 до 15 часова, у седишту РГЗ-а, у сали за састанке на петом спрату.

Акција добровољног давања крви у седишту РГЗ-а

За учешће у акцији се могу пријавити запослени у седишту РГЗ-а, у Центру за катастар непокретности Београд и свим службама за катастар непокретности у оквиру тог центра. О броју запослених који су се пријавили да добровољно дају крв, потребно је до уторка, 11. октобра, до 12 часова, обавестити Сектор за правне послове.

Традиционално добра сарадња са Институтом за трансфузију крви ове године је унапређена, одзивом Републичког геодетског завода да акцију добровољног давања крви спроведе по други пут у 2016. години.

Током акције која је организована у мају, одзив запослених у седишту РГЗ-а и из београдских служби за катастар непокретности био је рекордан и том приликом прикупљено је 119 јединица крви. Овим хуманим гестом, запослени РГЗ-а, дали су свој допринос у обезбеђивању здравствених установа неопходним резервама крви.