18.01.2016.

Захвалнице запосленима РГЗ-а

Поводом јубилеја 40, 30, 20 и 10 година рада у Републичком геодетском заводу запосленима су уручене захвалнице за допринос развоју Републичког геодетског завода.

Свечаност је уприличена у седишту Републичког геодетског завода, а запосленима, који прослављају јубилеј, обратио се директор РГЗ-а Борко Драшковић. Том приликом изразио је задовољство што је у прилици да се сретне са запосленима из готово свих служби за катастар непокретности, посебно са онима који су готово читав свој радни век посветили развоју Републичког геодетског завода и развоју геодетске струке. Додао је да се нада да ће додела захвалница запосленима који прослављају јубилеј рада постати традицији јер је то леп повод за сусрет запослених и руководства и веома добра прилика да се размене искуства и мишљења о актуелним дешавањима у струци. Прослава јубилеја представља и могућност за међугенерацијски сусрет геодетских стручњака из целе Србије.

Свечаном уручењу захвалница присуствовали су и помоћници директора који су у неформалном делу дружења разговарали са запосленима и саслушали њихове сугестије и идеје, али и уважили поједине примедбе и предлоге.

Фотографије за преузимање