16.12.2016.

Признање Републичком геодетском заводу за допринос у акцијама добровољног давања крви

На свечаности коју је организовао Институт за трансфузију крви Србије, директор РГЗ-а Борко Драшковић, у име свих запослених, примио је Плакету за најуспешнију средину у категорији компанија / институција / савеза / удружења.

Републички геодетски завод у 2016. години организовао је, у сарадњи са Институтом за трансфузију крви Србије, две акције добровољног давања крви, у мају и октобру, током којих је прикупљено 257 јединица крви.

Показујући друштвену одговорност, запослени РГЗ-а се традиционално, у великом броју одазивају на позив да дају свој допринос у обезбеђивању здравствених установа неопходним резервама крви. Овакав хумани гест помаже у спашавању многих живота.

У акцији добровољног давања крви, ове године учествовали су запослени из седишта РГЗ-а, Центра за катастар непокретности Београд и из свих служби за катастар непокретности у оквиру тог центра.

Циљ РГЗ-а за 2017. годину, у домену сарадње са Институтом за трансфузију крви Србије, биће да мотивише још већи број запослених за учешће у акцијама добровољног давања крви.